torsdag 30. juni 2016

Isolering av kjellervegg

Utnytt kjelleren til ekstra rom i huset. Utvendig og innvendig isolering. Innvendig isolering av eldre kjellervegger og fuktige. Finn produkter og informasjon for isolering av kjellervegger. Nå lurer vi på hvordan vi egentlig skal lekte ut og isolere veggene.


ISOLERE KJELLER innlegg 18.

Etterisolering av kjellervegg innlegg 17. Isolere innvendige kjellervegger innlegg 6. Etterisolering-av-kjelleren Bufret Lignende Har du en kald kjeller du ønsker å tilleggsisolere, finnes det flere alternativer. Det beste er å ha all isolasjon på utsiden, men siden det innebærer å grave opp. STYROFOAMTM Perimate DI-A-N.


Hvorfor utvendig isolering av kjelleryttervegg. System Platon på innsiden av kjeller veggen beskytter isolasjon , stenderverk, paneler o. Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en. Er klar over at det ultimate er å få både drenert .

BESKYTT YTTERVEGGEN Den norske tradisjonen med å bygge og innrede kjeller er ikke. Platene leveres i både EPS og XPS, og i forskjellige trykkfastheter og tykkelser. I tillegg har kravene til varmeisolasjon økt. Det krever også at eksisterende retningslinjer for isolering av kjellervegger må gjennomgås. Etablere et godt og tørt inneklima i kjeller med lite varmetap.


Estimatet er basert på etterisolering av kjellervegg til u-verdi på med . Svært mange legger fortsatt grunnmursplast utenpå muren, gjerne kombinert med innvendig isolering av kjellerveggene. En slik løsning skaper fuktproblemer. Isolering av kjeller gir mulighet til å ta i bruk verdifulle kvadratmeter, men det byr også på problemer i forhold til fukt, kondens og råteskader.


Bruk PAROC steinull som utvendig isolering av kjellerveggen til så vel varmeisolering og drenering. Steinullens åpne struktur gjør att konstruksjonen kan tørke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.