mandag 13. juni 2016

Glava med papir

Plate i Proff-familien belagt med papir på en side. Brukes primært til varmeisolering av tak med kaldt loft, både nybygg og ved etterisolering. Papiret kan fungere som konveksjonssperre, ved store isolasjonstykkelser, der det isoleres i flere lag og papiret vendes inn i . Platen har utskjæring på den ene siden for undergurten i takstolen slik at det oppnås et sammenhengende isolasjonssjikt over undergurt.


Isolasjon med papir til varmeisolering av tak med kaldt loft.

Glassullplate belagt med papir på en side. Til varmeisolering av tak med kaldt loft. Benyttes også til etterisolering. Velg butikk for å se priser og lagerstatus. Skal gå i gang med å etterisloere kaldloftet mitt med glava.


Arullet ut mellom bjelkene. Huset er bygget i 5 lufting ut mot vegg og ned i kiste.

Hvor viktig er det å ha glava m papir ? U-verdien avhenger av elementtykkelsen. Hentes i Alverstraumen, evt avtales møte i Bergen. Glava Extrem Plate, 3 A1.


At det er varmt og godt på innsiden kommer ikke minst av god isolasjon på utsiden. Da DNT bestemte seg for å bygge den nye turisthytta valgte de et helt nytt isolasjonssystem som kan bygges nesten uten kuldebroer. Rørskåler belagt med alufolie. Langtidsvarende klebringsegenskaper. Proff er godkjent for komfortisolasjon om bord i skip.


Limflaten er beskyttet av papir. Derfor bør det isoleres i henhold til byggeforskriftene med 3mm isolasjonstykkelse. Platen er belagt med impregnert kraft- papir som vind beskyttelse. GLAVA PROFF PLATE M PAPIR.


Skyv platen utover i raftet til avstanden mellom undertak og rafteplate er min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.