tirsdag 21. juni 2016

Bygge vaskehall

Vi bygger og drifter ubetjente vaskehaller. LaserWash AS er importør i Norge av bilvaskmaskiner fra PDQ Inc, . TRANSPORT2011: Stadig flere bygger egne, flyttbare vaskehaller i.

Bygger en isolert garasje i tilknytning til huset. Har stålglattet gulv med fall til sluk i midten. På veggene og taket skal det legges gips pga . Jeg skal ha kombinert vaskehall og lakkboks og det blir stående en løftebukk der. Skal tilby miljøvennlig bilvask i selvbetjent hall ved påsketider.


VG Nett) Lei av å stå i kø foran vaskehallene? Fremtidens vaskeanlegg rengjør biler mye raskere enn det som er vanlig i dag. Frank-Johnny Olsen har fått den nye vaskehallen til byen.


For å få denne støtten måtte Olsen vente med å bygge hallen til søknadene hadde . Multi-Bygg As har fått hovedentreprisen med å sette opp nye kontorlokaler for Midt-Norsk Havbruk, i Rørvik Havn. Skulle bygge kontor i vaskehallen – bygde en hel by. Vil leie ut til selskaper, fester og konferanser. Prosjektering og bygging av isolert flerbrukshall i henhold til byggherrens beskrivelse og krav. Det har vi oppnådd ved å bygge opp følgende konsept: Innendørs vaskehall med oppvarming om vinteren; vaskeplasser gir minimalt med kø; Topp moderne . Om du eier bygget, eller noen annen lokalt i bygda, vil neppe bensinselskapet (Shell) bygge vaskehall.


Haller er i dag dyre, med miljøkrav, og vanngjenvinng. Har du planer om å bygge selvvask på din bensinstasjon? Med over års erfaring finner vi en optimal løsning til din stasjon. Under oppussingen av løpsbanen i fjor ble det også lagt til rette for at vi skulle bygge en ny vaskehall for hest og utstyr i den gamle Q-stallen. For å holde tyvene unna, har Martin Hunn sett seg nødt til å bygge om den selvbetjente vaskehallen han driver i Lilletunveien.


Flunkende nye vaskehaller skal stå klare i Ekebergveien 1B i løpet av. KASTELLET: – Vi bygger et innendørs, lukket vaskeanlegg, forteller . De store lindetrærne ved Kvaenkrysset blir spart når Hans Deunk bygger nytt vaskeanlegg for biler. Bygge et tilbygg til vaskehall for å bedre arbeidsplass for lange kjøretøy ved. Beskrivelse: Bygget utvides for å få større garasjeløp til å tine/vaske lange . Formannskapsmedlem Oddmund Klakegg (Sp) var ikkje einig med rådmannen i saka om bygging av ny skyttarstadion i Jølster.


Denne delen er i dag regulert til næring/vaskehall. Eier ønsker også å bygge et nytt næringsbygg på tomten, i to etasjer med gesims- og . Vaskehallen er åpen i butikkens åpningstider, og vasken må brukes innen timer etter handelen. Alternativ :Tilbygg til verkstedet og får en grunnflate på 3m2. Bygget skal inneholde lager med porter, vaskehall, rom for høytrykksspyler og varmt lager.


For første gang i nyere tid er det klart for utbygging av bensinstasjonen i Guibekken. BLIR NY: Shell i Guibekken i Heggedal skal bygges om og . Endringene innebærer at det ønskes å bygge vaskehall med oljeutskiller i stedet for drivhus i tilknytning til lagerbygget. Bygg en vaskehall i Hedmark eller Oppland. Enten du driver en bensinstasjon, en transportterminal eller ønsker å starte et bilvaskeanlegg - vi leverer alle . Den første delen besto i å legge nytt tak på hele bygget og rehabilitere en del av. Bygge en vaskehall på baksiden av bygningen.


Vaskehallen er døgnåpen og basert på ”selv-vask”. På enden av bygget til storbilsenteret ligger vår vaskehall. Den har all mulighet til å la deg vaske bilen, enten med maskin (børstevask) eller du kan benytte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.