onsdag 29. juni 2016

Betongskruer

Forsenket hode, med riller på undersiden, FFS. Tåler mye og er rask å montere Avhengig av bruksområde er det en rekke fordeler som gjør betongskruen ideel for alle lette, middels. ESSVE Betongskrue er en rask og enkel forankring i betong.

Skrues direkte i et ferdigboret hull uten. Elmateriellskrue er velegnet betongskrue for montering av elmateriell til betongunderlag. For dimensjon mm og mm brukes en slagskrutrekker.

For dimensjon 1og 1mm anbefales en . Betongskrue Sormat sekskanthode MMS-SS med flens.

Betongskrue med senkhode er beregnet for rask og enkel forankring i betong, tegl og hulltegl. Kan skrus direkte inn i et forborret hull uten anvendelse av . Betongskruer - Essve betongskrue er en elforsinket skrue med 6-kanthode. Betong skrue med senket hode er beregnet for rask og enkel forankring i betong, tegl . ESSVE BETONGSKRUE 5X1SH GUL A5 620 Pk, Kjøp. ESSVE BETONGSKRUE 5XSH GUL A10 510 Pk, Kjøp. Hilti kommer med tredje generasjons HUSbetongskruer, som er den første betongskruen med godkjenninger til gjenbruk og justeringer.


De fleste betongskruer på markedet er normalt helgjenget, noe som gjør at svillen ikke presses tilstrekkelig ne sier daglig leder Morten . ESSVE Betongskrue brukes til raske og enkle forankringer i betong, tegl og. ESSVE Betongskrue er en spesialherdet skrue som skrus direkte i et boret hull . Varenummer: 840028; NOBB-nr: 44264375; GTIN-nr. Betongskruer - betongskruer, alloc, arbeidsbukse, arbeidsklær, arbeidstøy, ask laminat, bajonettsag, balkong rekkverk, balkongdør - Finn firmaer, adresser, . Denne guiden gir nødvendige tekniske data for all prosjektering og montering av.


Avstandsskrue til montering uten plugger til dører- og vindusrammer m. Betongskrue Ruspert er beregnet for montering i harde byggematerialer som betong og teglstein. Betongskrue finnes i to ulike lengder: 70 . Beskrivelse: Utviklet til forankring av bygningsdetaljer til betong. Utformingen av de patenterte sagtannede gjengene gjør at innskruingsmomentet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.