tirsdag 15. desember 2015

Rense teppe pris

Vår teppeavdeling vasker, våtrenser og kjemisk renser. Overflatebehandling av tepper kr 170. Matter og ryer kr 13- pr kvm ( minstepris teppe kr 35- ) . Her finner du et utvalg av våre priser.


Mesterbrev i tekstilrenhold og kjemisk rens.

Du kan leie rensemaskin. Kvinnen (77) betalte 13. Ifølge sakens etterforskningsleder, ligger alminnelig pris på tepperens fra 12- . Hus, hage og oppussing: hvor dyrt er det å rense et teppe som.


Med høy kvalitet og lang erfaring leverer vi vask og rens hurtig i Tønsberg. Det kan være teppet som ligger på stuegulvet, bunaden du kanskje har arvet,. Bare rull teppet sammen og bring det til en av våre butikker.

Teppepris avhengig av størrelse og kvalitet. Viktigste opplysninger: Pris for rens av sofa fra 850kr. Priseksempel : bredde 7m kr. Møbel tørr i løpet av 6-timer. Tjenester utføres hos kunden.


Ved rens av møbler er det. NYHET – Nye valgmuligheter og priser på skjorteavtaler. Opptil rabatt pr skjorte! Orion Renseri er et komplett renseri og utfører det aller meste innen vask og rens.


Fikk et teppe som er kjempefint (kopi av slike persiske tepper ), men når jeg ringte renseriet så skulle de ha 1kr pr kvm for å rense det, og så . Setter utrolig pris på svar:) 0. Salmiakk er noe jeg holder meg unna til teppevask. Rengjøring Jeg ønsker å få renset ett Marokkansk teppe størrelse ca. UT I SNØEN MED DELa nysnøen rense teppene dine.


Nysnø er et smart rensemiddel for tepper og feller. LA KULDA GJØRE JOBBEN: Hiv dyner, puter, madrasser, tepper ,.

Hun forteller at når det kommer til rensing av tepper og liknende i snø, . Få bedre inneklima med regelmessig rens av tepper utført av en profesjonell aktør! Men vær forsiktig: Skal du rense teppet selv, anbefales det at du fargetester sjampoblandingen på teppet først, slik at du ser at den ikke trekker . Sertifisert spesialist på møbelrens og tepperens i Bergen. For et sunt og pent innemiljø.


Rens av møbler og tepper for bedrifter og private hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.