torsdag 26. november 2015

Oppstue hytte

Flott hytte med oppstue og to sidefløyer. Denne hytten er velprøvd og bygd i mange varianter og størrelser. Hytten på bildet er kundetilpasset med terrasse i etasje og rekkverk.

Telemarkhytter har med sine oppstuemodeller forent flotte, komplette hytter med gunstige priser tilpasset kundens . Spektakulær oppstue i Isolaft fra DinHytte til salgs Sirdal. Oppstue uppstuggu er en vanlig bygningstype i Oppdal. Idag bygges en del hus og hytter med oppstue hvor oppstuen har oppholdsrom som soverom, .

Rondeslottet har samme arealeffektiv planløsning i hovedplan som vår populære Rondane modeller, men har loftsetasje med oppstue. Høyfjellshytte 9moh beliggende i fantastisk omgivelser og førsteklasses turområde. Dette er en håndlaftet Oppstugu på to etasjer med BRA på 1m2. Familiehytte med oppstue og en spennende planløsning. Hytta inneholder stort allrom med en morsom kjøkkenløsning, en intim og koselig peisestue, store . Stor Hedda-hytte med full ståhøyde i to etasjer.


LO-form er en oppstue med raus takhøyde i to etasjer. Disse er av meget høy kvalitet og standard med all komfort, i forskjellig . Hytten ligger i hyttefeltet Lia Fjellgren ved Lia Fjellhotell i Skurdalen, Geilo.

Hytten ligger på en stor sydvendt tomt på hele DA med flott utsikt over . Hytta Fullt utstyrt med innlagt vann, strøm, varmekabler i flislagt gang og bad. Fjellstul er en stor oppstue hytte med soverom og god plass i fellesrommene til storfamilien og venner. I samarbeid med Nordvik Partners Fjellhytter har vi gleden av å presentere et ekstraordinært hytteprosjekt beliggende i Tverrlia lengst sør i Nesfjellet. Trysilfjellet sør - Stor og velholdt hytte med oppstue på flott tomt - Ski-inn/ut - soverom/bad - Badstue - Peis - Solrik terrasse med utsikt.


Den prosjekterte hytta ligger i Bøven Hyttegrend i Bagn kommune, Valdres. Den helt nye modellen Storeble med hems (oppstue) fra Telemarkhytter stod klar til Hyttemessen i april 201 og ble umiddelbart en . Høgvarde er en av våre største hytter for flate tomter – med et bruksareal på 1kvadratmeter, og totalt BRA på 1kvm. Vår minste hytte og et praktisk anneks til hovedhytta eller som et lite krypinn for. Den tradisjonelle oppstugu-stilen er typisk for innlandet og opp mot fjellet. Hyttene er basert på norske fjellhytter, men leveres også i. Kompakt og praktisk hytte med tre soverom og romslig bad med badstue.


Hytte i laft med oppstue og smarte rominndelinger. Heidal har det som trengs for en hyggelig tur på hytta. Hytteeieren i Øystre Slidre ville ha mer utsikt, og kommunen dispenserte fra reguleringsbestemmelsene og sa ja til oppstue.


Sollihøgda er ei god og praktisk hytte som inviterer solen inn i stua! Høgronden er ei oppstugu-hytte med god utnyttelse av arealet. Tre soverom på hovedplanet og en stor hems gjør dette til en romslig hytte. En spennende familiehytte med oppstue og fleksibel planløsning. Den vi liker best har en åpen løsning, der det ikke er avdelt mellom entreen med utgangsdør, og stue . HØGEVARDE - Nyoppført eksklusiv hytte med oppstue - 1kvm terrasser - Fantastisk utsyn og gode solforhold.


Hyttemodellen har plass til mange med fem soverom, to baderom og badstue. Standard leveranse Stavlaft hytter: Svill, raftestokk og røster leveres i 200mm furu med en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.