tirsdag 6. oktober 2015

Tepperens oslo pris

Du kan leie rensemaskin. Teppe rens i Oslo er våren spesialitet. Vi på Renhold Oslo tror også på å levere tjenester til de mest fornuftige priser. Vi hjelper deg med anbud på tepperens.


RE: Da kvinnen (77) fra Re så en avisannonse for tepperens , bestilte hun tjenesten.

Ifølge sakens etterforskningsleder, ligger alminnelig pris på tepperens fra 12- til 18- kroner per. Begge har registrert adresse i Oslo. Overflatebehandling av tepper kr 170. Matter og ryer kr 13- pr kvm ( minstepris teppe kr 35- ) . Ren Service AS utfører markedets beste tepperens i Oslo og Akershus.


På tide med tepperens ? OSLO : Henting alledager levering 4-virkedager. Møbel tørr i løpet av 6-timer.

Pris for rens av sofa fra 850kr. Tjenester utføres hos kunden. Ved rens av møbler er det viktig å skille mellom . Trenge dine tepper en vask?


Les mer her og ta kontakt for gratis befaring av dine lokaler! Kontakt oss gjerne for pris og mer informasjon om tepperens. Bør teppet ditt vaskes? Vi tilbyr vask, restaurering og tepperens av de fleste teppetyper.


Spesialist på håndvask av orientalske og persiske tepper i Oslo. SW Foam produserer tørr skum som er miljøvennlig for hendene dine. Tørketid mellom 5t og t. Tepperens , Sofarens, Stolrens, Bilinteriør rens.


ABC Renhold AS er totalleverandør. Vi kan tilby svært konkurransedyktige priser på tepperens. Ta kontakt med oss for et pristilbud ! NYHET – Nye valgmuligheter og priser på skjorteavtaler.


Opptil rabatt pr skjorte!

Se utvalg og priser , og reserver verktøyet du trenger ved å klikke her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.