fredag 30. oktober 2015

Myggnetting til vindu biltema

Nett i plastbelagt glassfiber som beskytter mot mygg og andre insekter. Leveres på rull og klippes til passe størrelse. Ditt søk på vinduer ga treff i kategorier. Denne svært slitesterke myggnettingen er tilpasset bruk i dør.


Den spennes opp ved hjelp av den medfølgende aluminiumsrammen. Vi kjøpte på Biltema for noen år siden :).

Fant myggnetting til vindu på Clas Ohlson, Jula og Amazon. Noen som vet hvor jeg kan få tak i myggnetting som passer til vindu. Problemet er at det er svært upraktisk da jeg må åpne opp . Tenkte jo det var lett å finne, type biltema, clas ohlsen osv, men finner. Jeg kjøpte myggnetting til mine vinduer på Europris, det fulgte med en . Praktisk myggnetting med selvklebende list som gjør den enkel å montere og lytte mellom vinduer.


Enkelt myggnett som kan tas med på reisen. Finnes det noe slags myggnetting eller noe man kan montere på vinduet om også er. Du får kjøpt netting til vinduer på biltema iallefall. Svart fluenetting/myggnetting i plast - posted in Åpen Post: Ønsker tips.


Har forsøkt Bauhaus, Felleskjøpet og Biltema (sjekket katalogen). Trengte ikke mer enn enn ca 20xcm til ventilasjonsrista under vinduet på RR'en. Under bukkejakta i fjor brukte jeg en hatt m myggnetting som jeg trakk ned slik at den dekket ansiktet.


Nettene på Biltema feks ser ut til å ha for grove masker. Klipp ut hull for øyne, som du limer inn vinduer i tjukk klar plast. Insektnett til vinduet: Redd for at det skal lure seg inn en veps på soverommet?


Biltema har en variant til 2kroner, men det finnes flere. Har nettopp flytta og her er det store sørvendte vinduer langs hele stua mi og på soverommet, det betyr at sola steiker inn her hele. Kjøp i så fall myggnetting, for å slippe bier, veps og edderkopper. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Det finnes folk som pakker inn verandaen i myggnetting. Visste du at man enkelt kan illudere å ha større vinduer enn man har? Steng insekter ute , - tilpasset alle typer vinduer og dører, - hindrer ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.