torsdag 29. oktober 2015

Farge eggehvit

For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Det aller meste ferdigmalte listverk, dører og vinduer leveres i Egghvit, Bomull eller andre benevnelser på de gulhvite fargene 0502-Y/S .

NSC-koden for alle disse farger angir at de er lyse og kun inneholder bittelitt sort – prosent. Både Bomull og Egghvit inneholder også litt . Mange velger ferdigmalte vinduer og dører.

Det industrien ofte velger å kalle hvit, tilsvarer fargen Bomull eller Eggehvit/Egghvit. Da er du allerede bundet, for fargen industrien ofte kaller hvit, tilsvarer 14Bomull. Til gylne og gulaktige toner er fargene Egghvit og Bomull en ypperlig . For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte… Men vet du om de to fargene er fine mot hverandre? Et eksempel er Jotuns velkjente farger Egghvit og Bomull. Egghvit har kode 0502-Y mens Bomull har kode S 0502-Y.


HVITKALKET: En av årets store fargetrender er greige, en blanding av grått og beige. Til denne fargen egner ikke Eggehvit seg, den vil nemlig . Andre farger som passer med eggehvit farger med gult i seg dvs: grå.

Hører at Bomull er gulere enn standardfargen Eggehvit som var før. Personlig heller jeg mot samme farge på vegger og tak, ihvertfall når vi . Jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg vil ha lys antikk eller eggehvit. Har tenkt å male alle rom i samme farge, men skal etterhvert bryte opp med ulike . Egghvit - tips til en farge som er litt hvitere?


Kvit farge til vegg mot standard farge på dørinnlegg12. BufretLignendeDet gjør at fargen ikke blir seende blå og kald ut på vegg som enkelte nøytrale gråtoner vil. Se de nye, lekre fargene på Jotuns fargekart for 20her.


De som tror egghvit er ut og grått er in, de må tro om igjen! Er ønsket helt kritthvite farger som 72Chi og 99Klassisk Hvit, eller 1624. Standard er eggehvit som også lister og karmer kommer i. Jeg er litt allergisk mot fargen eggehvit.


Stilrent vitrineskap er nå tilsalgs:) Skapet er velholdt og pent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.