fredag 28. august 2015

Inspirasjon bolig

Er du interessert i interiør, bolig og DIY? Med BoligPluss' nyhetsbrev får du inspirerende boligbesøk og shoppingtips levert i innboksen din to ganger i uken! Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom?

Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har gått. Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil. Sammen med IKEA vil vi se om du har noen inspirerende prosjekter hvor du har forandret et IKEA-produkt? IKEA- produkter kan brukes på mange forskjellige .

Inspirasjon for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om trender, tips, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk. Enten du er på boligjakt, har skrevet kontrakt for nybolig eller er nyinnflyttet i et Skanska-hjem så finner du inspirasjon og verdifull informasjon her. Hvitt er ute, nå er det farger som gjelder i husets kanskje viktigste rom. Gå utenfor din egen komfortsone og velg yndlingsfargen din.


Bli inspirert til din boliginnredning, eller design helt selv. Hos Kvik elsker vi både å inspirere andre og å bli inspirert selv. Vi i villa – få inspirasjon og råd til din bolig. Les våre artikler, diskuter i vårt forum eller spør våre eksperter.


Hent ideer og inspirasjon fra vårt VELUX galleri og referanser.

Moodboards fra millioner brukere ligger for dine føtter, så her finner du inspirasjon i alle tenkelige kategorier innen interiør. Nytt tidløst og vakkert fargekart med gode interiørfarger. Her kan du også se bilder fra våre ferdigstilte boliger. Et av de magasinene jeg henter inspirasjon fra er Bolig Pluss og akkurat nå har jeg fått anledningen til å gi dere et knalltilbud fra dem! Få inspirasjon til innredning av din bolig.


Står du med en utfordring for å få innrettet din bolig som du vil, så kan Schmidt hjelpe deg. Inspirasjon Bolig enøk oppgradering gir deg mulighet å velge nytt utrykk for boligen. Her kan dere se hvilke muligheter man har når man først vurderer å. Se hvordan han lagde den sosiale grillen.


Den nevenyttige grill-entusiasten har tatt den sosiale kosen med å sitte rundt . Vi elsker detaljer og leverer alt fra standard moduler, til håndlagde produkter med unik design og historie. Et kjøkken er ikke bare et kjøkken, en benkplate er . Skjult installasjon Med ny bolig, har du enda flere valg enn de som rehabiliterer eller pusser . På den annen side, en velstelt plen og hage kan tiltrekke kjøpere og øke verdien av din bolig. Les våre tips til en velstelt og flott plen! La deg inspirere av det gode arbeidet i de ulike byene og de mange interessante.


Framtidens bygg ferdigstilt, fra barnehager til skoler, kontorbygg og boliger. Dessuten går aldri god design og kunst ut på dato, mener Siri Urdal. Hun vil dele tips, inspirasjon, og fakta om hvordan bruken av farge, lys og materialer kan påvirke og øke trivselen i hjemmet vårt.


Alle har vi behov for inspirasjon og ideer før vi går i gang med å gjøre noe med vårt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.