torsdag 27. august 2015

Bolig skrå tomt

Vi er en hus-produsent som leverer hus tilpasset alle slags tomter og alle slags familier. Uansett om du ønsker å bygge alt på ett plan, 5- eller etasjer, hus for. Idéhus sine arkitekter har oppfylt boligdrømmer på krevende tomter i en årrekke, og vet.


Først sørger arkitekten for å få oversikt over hvor mye tomten . Hoelsgaard er en ekstraordinær enebolig i tre etasjer med utleieleilighet, tilpasset skrå tomt.

Et bruksareal på 3kvadratmeter gjør Hoelsgaard til det perfekte . Blink hus Sogndal, BoSmart, ferdighus, bolig for skrå tomt. En funkisinspirert bolig beregnet for skrå tomt. Store vindusflater og god takhøyde er med på å gjøre denne boligen til noe utenom det vanlige. Ura er et arkitekttegnet ferdighus du legger merke til.


Det har en enkel bygningskropp med enkel detaljering. Generelt: etasjer, passer til skrå tomt. Kneppen er et hus med et rent uttrykk slik at du enkelt kan gi det ditt eget særpreg.

Planen er praktisk og gir gode rom. Ferdighus for skrå tomt. Kompakt bolig for små tomter i skrånende terreng. Under finner du våre modeller merket med For skrå tomt. Klikk på bildene for å se mer.


Finn rett hustype for deg. Se våre flotte hytter . Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger. De aller fleste husene kan bygges på ulike tomter , både flate og skrå. Midteide boligfelt ligger i Eide sentrum, i skrånet terreng ned mot sjøen i området. Huset er tilpasset skrå tomter og inngangen er i 2. Her er det i tillegg til.


Tomannsbolig som har alt. Murvegger og oppfylling i bakkant viser at Hevea er tiltenkt for skrå tomt , dette kan for øvrig endres til trevegger om tomta er flat. Er såvidt i planleggingsfasen på nybygg, og har en fin tomt på hånden jeg kan få for en rimelig penge. Tomta er ganske bratt, så må bygge med .

Selv om hovedmodellen er tegnet for skråtomt , kan huset også tilpasses en flat tomt. Mesterhus Norunn er en stilfull og flott bolig med både hovedbygg, egen. ONV med sokkel er en meget innholdsrik bolig med soverom, to stuer, to Tegning.


Vallset – eneboligtomt i etablert boligområde. Dette er en romslig familiebolig for skrå tomt. Skrå himling og gode vindusflater i. Boligen er tilgjengelig for rullestol med inngang i 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.