mandag 27. juli 2015

Fornying av kjøkkenfronter

Spar penger på å fornye det du allerede har. En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken. Det trenger ikke ta flere uker eller koste sekssifrede summer å få et nytt kjøkken.

Spis frokost i ditt gamle kjøkken og middag i ditt nye kjøkken. Velg dine nye kjøkkendører hjemme i fred og ro, enkelt og bekvemt. Bestill deretter vårt populære hjemmebesøk og fornye ditt kjøkken i dag.


Det er jo flere firma som driver med fornying, hvor de kun skifter dører,.

Vi dro på den lokale kjøkkenbutikken isteden, og fikk et helt nytt kjøkken med integrerte . Hvis du er fornøyd med hvordan ditt nåværende kjøkken og skapstammene fungerer, men likevel ønsker en kjøkkenfornying, anbefaler vi nye fronter . Om du ønsker å fornye kjøkkenet ditt, kan du male kjøkkeninnredningen. Det er svært viktig å rengjøre underlaget nøye på et kjøkken. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen.


Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like . Her til lands har vi dilla på å pusse opp hjemmene våre. Det er særlig populært å fornye kjøkken og bad. Her får du malermesternes beste tips for oppussing av kjøkkenet! Nytt flott kjøkken på en raskere, enklere og rimeligere måte.


Våre kjøkkenfasader passer alle typer av kjøkken! Hos oss ble det billigere (og mye finere) med nytt IKEA-kjøkken. Skal du pusse opp et kjøkken i en gammel bygning, eksempelvis en. En enkel måte å fornye rommet på, er å lakke alle kjøkkenfrontene. Vi kan også tilby oppussing/fornying av kjøkken.


Vi tilbyr alt fra maling av eksisterende fronter, til total utskiftning. Vi kan levere nye fronter eller komplett kjøkken. Noen som har fornyet kjøkkenet sitt istede for å kjøpe helt nytt? Vi har et helt greit kjøkken, men det er furu kjøkken. Vi tilbyr totalløsninger fra vår kvalitetsleverandør NOLTE (linkt til kjøkken).


Snekker Nesodden er et byggefirma med sentral godkjenning og solid erfaring. Da var jeg kommet til den konklusjonen, at kjøkkenet på hytta bare MÅTTE fikses! Det er sånn, at når man har hytte, så er . Vi har et stort sortiment av kjøkkenfronter og det er lett å finne fronter til det nye drømmekjøkkenet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.