mandag 1. juni 2015

Glass rekverk

Bufret Lignende Gjør det selv- Glassplater. Glassrekkverk : gjør det selv, se video under. Med sikkerhetsglass i glassrekkverket kan du trygt sette opp et glassrekkverk. Rekkverk i glass slipper inn rikelig med lys og lar deg beholde den vakre utsikten. Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon!


Tidligere har delene vært kostbare og vanskelige å montere.

Nå er det endelig fullt mulig å gjøre . Vi har forskjellige typer glassrekkeverk på lager. Vi skaffer også andre typer om du har spesielle ønsker, og kan også levere bare glass eller bare festebrakketter. Glassmester Reidar Hesler as hjelper deg med glass til terrassen eller glassrekkverk i trappeløpet. Ta kontakt med oss idag!


Vi lanserer nå et glassrekkverk uten synlige festeklemmer tilpasset utendørsbruk, og til en riktig god pris. Minimalistisk og estetisk glassrekkverk uten stolper gir maksimalt med utsyn og utsikt. Minimalt med vedlikehold og maksimalt med utnyttelse av uteplassen.

Nyt utsikten uten vedlikehold. Ja, det kan du ved kjøp av et glassrekkverk med rustfrie stolper og topprekke. Våre rekkverk er sammensatt av . Easy Glass System - glassrekkverk fra Q-railing. Prisgunstige glassrekkverk med fokus på god design og enkel montasje. Med glassrekkverk fra Icopal i klart, herdet laminert sikkerhetsglass setter du prikken over i-en på terrassen eller verandaen.


Det blir mer og mer vanlig å montere glassrekkverk oppe på balkonger, . Stilrent og minemalistisk med glatte, rene flater. Ingen stolper da glasset er innspent i dekkeforkant med profil, eller bolteinnfestet. Planen er å frese spor for glasset i stolpene (ca 70x70mm). Skreddersøm rekkverk i glass. Vi leverer alle typer rekkverk i stål,rustfritt,aluminium og glass.


Vi har et bredere utvalg enn det som vises i nettbutikken og jobber kontinuerlig med å legge ut flere modeller. Vennligst kontakt oss . Terrassen vil virke større og du får mer lys inn. Mange glassrekkverk oppfyller ikke kravene.


Laboratorieprøving har de siste årene avdekket at mange rekkverk av glass ikke oppfyller kravene . Til alle rekkverk kan vi levere glass i mange farger og typer.

Her er noen eksempler: Lei av å male gammelt tre-rekkverk som sperrer for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.