onsdag 29. april 2015

Jotun våtromsgrunning

LADY Våtromsystem består av våtromsparkel, våtromsgrunning (grunning og lim i ett), våtromstapet og våtromsmaling. Derfor bør du her bruke LADY Våtromssystem, som består av våtromssparkel, våtromsgrunning, våtromstapet og våtromsmaling. Jotun foreslår våtromsgrunning som dobler som grunning og lim for deretter å montere våtromstapet, og til slutt male med Lady Våtrom.

Sparkel: Våtromssparkel - JOTUN; Grunning/liVåtromsgrunning/ lim - JOTUN; Tapet vegg: Våtromtapet mønster Abstrakt - JOTUN; Malt tapet . Og så… Rett etter tapetet er satt opp, rulles nok ett strøk våtromsgrunning over tapetet. Her er det malt med Lady 104Diskret fra Jotun. Erik Bryng ved teknisk service i Jotun til Ifi.

Deretter påføres våtromsgrunning som også fungerer som lim, . Våtromsgrunning og våtromslim er et meget vannbestandig grunning og lim i ett produkt. Splash maling yunik flugger beckers jotun maxmaling. Jotun Våtromsgrunning/lim, som er basert på akryl sampolymer og er vannfortynnbar.


Grunningen/limet påføres underlaget i flytende . Pallerabatt star inn ved Kjøp av en pall og utgjør. Bruksområde; Tre, panel, tapet, bygningsplater, keramiske fliser i tørre rom; Tidligere male og grunnede flater; Den helmatte glansen gir skjoldfrie tak; Kan . JOTUN VÅTROMSSYSTEM er godkjent kun på underlag av gips, pusset mur .

Selv ville jeg nok satt en grunnet fiberduk i bunn. Denne settes med jotun våtromsgrunning som både imprignerer og limer duken. Spørsmål: Kan jeg bruke våtromsgrunning/lim på sponplater? Jeg har fått forståelsen av at våtromsgrunning/lim og f. Brukte Jotun våtromsgrunning og Jotun Lady våtromsmaling (vannbasert) tilsatt farge.


Jotun har lasurolje, og de er leverandør til Byggmakker. Jeg brukte: Jotuns Våtromsgrunning Jotuns Lady Panel silkematt oljemaling, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.