onsdag 1. april 2015

Ifø cascade toalettsete

Ifø Universal mykplastsete, hvit (passer til Cascade). Link til produsent: Ifö. Passer til Ifø Cascade toalett. Ifø sanitær er design til fornuftige priser.


Ifø Sign harde toalettseter har satt en ny standard på markedet. Quick Release gjør at du med et enkelt håndgrep kan fjerne hele setet.

Myklukking er en funksjon som så å si er standard i dag på de aller fleste setene. Seter kan også leveres i mange ulike farger, noe som kan være med . Et toalettbesøk er som en kveld på kino. Skal du sitte lenge, vil du sitte godt.


Husk at toalettsete er intimvare og byttes ikke av hygieniske årsaker. Velg derfor rett sete til ditt toalett. Lurer du på noe, kontakt oss!


Cascade -toaletten är karaktäriserad av den mycket runda cisternen.

Blankforkrommet spyleknapp. To spylemengder: hel- og halvspyling, og liter. Gustavsberg Saval Veggh. Korsbakken - Krag Design. Toalettsits till Cascade - Klicka här.


Pressalit Raja 4universal toalettsete med mykdemping og beslag med Lift-Off. Få overblikket over de gamle Ifö toiletter og reservedelene dertil. Ifö har haft mange populære toilet modeller på markedet gennem årtierne, men efterhånden som de udgår og bliver erstattet af nyere modeller, bliver det sværere og sværere at finde de rigtige reservedele til de nyere modeller.


Ifø Reservedeler til lavpris. I dag er det de to flotte serier Ifö. Ifø Aqua toiletsæde i hvid - kort model. Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent.


Ifö Ventilring til Cera, City, Aqua, Cascade og Ceranova Les mer. Rengjøringsvennlig toalettsete i hvit mykplast. Trenger noen deler til ett ca år gammelt IFØ toalett. Lokket holdes på plass av knappen, men er noe knekt så de ligger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.