tirsdag 28. april 2015

Heltregulv furu behandlet

Gulvbordene er behandlet i en prosess med høy temperatur og vanndamp,. DalaFloda leverer kvalitetsgulv i massivt tre i bredt sortiment i treslagene furu , eik. Gulvene leveres ubehandlet eller miljøvennlig EasyCare behandlet som gjør . Hos MAXBO finner du vakre heltregulv med høy kvalitet, høy slitestyrke og tidløst design. Børstet Arctic heltregulv børstet arctic.


Heltregulv furu 20x1natur arctic Moelven.

Rustic børstet Artic heltregulv børstet arctic. Furu Natur Artic heltregulv. Legg til til kapping (anbefalt). FURU 21X1GULV NAT UBEH. Tilgjengelig i butikker.


De mest brukte tresortene er furu , eik, bjørk, valnøtt og ask. Et gulv i heltre kan behandles på mange måter, alt etter hvilken . Gulvet er behandlet med Osmo hardvoksolje. Fargen er en tidløs favoritt for mange.

Et skikkelig heltregulv motstår både trendskifter og slitasje. Douglasgran og eik er dyrere enn furu , mens parkett spenner over . Genuine er et ufarget tregulv og har med sin tidløshet en plass i alle hjem. Lyst og lett tradisjonelt furugulv med en hvit hardvoksoljet overflate. Vi har gode tradisjoner for å benytte heltregulv av furu og gran i norske hjem. Er gulvet av gran eller furu , lysner vi først opp treet med en lutbehandling.


Du kan fornye behandlingen på både et skadet felt og på hele . Gulvbord er beregnet på synlig bruk og leveres i gran, furu og flere. Gulvbord leveres i økende grad ferdig overflatebehandlet med lakk, voks eller. Slik legger du heltregulv selv.


Da vil det gå lengre tid før du eventuelt må behandle gulvet neste gang. Hvis gulvet ikke blir behandlet , vil det gulne med tiden. Bestselger: Alpine er et vakkert, massivt furugulv behandlet med en hvitpigmentert hardvoksolje, og det mest populære heltregulvet i furu hos Södra.


Ved å velge heltregulv i furu bringer du naturen inn i rommet, og reduserer samtidig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.